Press "Enter" to skip to content

Осум милиони денари за Добрушево, за објект за претшколско образование, пензионерски клуб и дел од канализација

Градоначалникот на Могила, Драганчо Саботковски потпиша два договори со директорот на Бирото за регионален развој Рамиз Реџепи потпишав за имплементација на проекти преку Програмата за рамномерен регионален развој за 2022 година за развој на подрачјата со специфични развојни потреби и за развој на селата.

Обезбедени се финансии од 6.000.000 денари за реконструкција на објект на месната заедница во објект за претшколско образование и пензионерски клуб во село Добрушево.

Обезбедени се финансии од 2.000.000 денари за проект за изградба на дел од крак К, фаза 2 од канализациона мрежа во село Добрушево.

More from ВестиMore posts in Вести »