Press "Enter" to skip to content

“3Д Кино“ Битола со два феноменални филмски наслови оваа седмица

“3Д Кино“ Битола со два феноменални филмски наслови оваа седмица кои ќе го привлечат вниманието на филмската публика од Битола.

Едниот филм е со познатите холивудски актери Џулија Робертс и Џорџ Клуни.

Вториот филм е наш, македонски филм, со исклучителните актери Верица Недевска, Наташа Петровиќ, Сашко Коцев, Дениз Абдула, Ивица Димитриевиќ, Валентин Костадиновски и Давид Јанакиев во режија на Кристијан Ристески.

Двата се филмови кои не се пропуштаат, октомври е роденденски месец на Центар за култура и 3Д кино Битола, па овој месец ќе биде ставен акцент на филмските премиери, порачуваат од “3Д Кино“ Битола.

More from КомерцијаMore posts in Комерција »