Press "Enter" to skip to content

Вечер во Офицерски промоција на новата книга на адвокатот Никола Главинче

Вечерва со почеток во 19 часот во свечената сала на Офицерски дом во Битола ќе се одржи промоција на книгата од областа на правото “Непристрасноста како начело на кривичната постапка“ од Никола Главинче.

Адвокатот Никола Главивче од Битола е дел од адвокатската канцеларија “Главинче“ која ја основа неговиот дедо Сотир Главинче, и е активен општественик кој бил и е дел од неколку граѓански брендови, Детско ликовно студио, Ротари клубот “Битола, долгогодишен претседател на Адвокатската заедница од Битола…

More from ВестиMore posts in Вести »
More from КултураMore posts in Култура »