Press "Enter" to skip to content

Фото вест: портрет на Сотир Главинче, подарок за семејството Главинче, од адвокатите од Крагујевац, Србија

Пред почетокот на промоцијата на новата книга, синоќа во Битола, на адвокатот д-р Никола Главинче, нему и на неговото семејство им беше укажана посебна чест од гостите од Србија, претседателот на АК Крагуевац адвокат Звонко Марковиќ и неговиот заменик адвокатот Борис Рибаровски.Марковиќ и Рибаровски посебно го поздравија семејството Главинче во кое адвокатурата се практикува веќе три генерации, а на нивната канцеларија им подарија портрет од еден од бардовите на македонската адвокатура адвокатот Сотир Главинче.

More from ВестиMore posts in Вести »