Press "Enter" to skip to content

Обезбедете си доволно енергија за сите активности, набавете “Oligogal® Fe Direct“ во аптеки “Роса Вита“

Во нашиот организам железото игра важна улога – учествува во специфични процеси во клетката кои произведуваат енергија што нашиот организам ја користи за работа и активност.

Ова е и причината зошто еден од првите симптоми при состојби на зголемена потреба за железо е замор и недостаток на енергија.

“Oligogal® Fe Direct“ е дополнителен извор на железо и витамини Ц, Б12 и фолати.✨

Помага при: формирање на црвени крвни зрнца и хемоглобин кај адолесценти, бремени жени, доилки и вегетаријанци, нормален транспорт на кислород во телото, нормално функционирање на имунолошкиот систем, го намалува заморот и исцрпеноста.

Посетете нè:
📍 https://goo.gl/maps/hpjxeoMqsmNfZL3E7

Ве очекуваме, “Роса Вита“, секогаш тука за Вас.