Press "Enter" to skip to content

Лидерот во увоз и дистрибуција на пневматици и фелни со порака “Македонија вози гуми од МОТОЦЕНТАР”

Познатата компанија МОТОЦЕНТАР – лидер во увоз и дистрибуција на пневматици и фелни, започна национална кампања со наслов “Македонија вози гуми од МОТОЦЕНТАР”.

Прв град кој е објавен, е нашиот град Битола. А ова е објавата:

-Возиме за Битола, градот на конзулите и Широк Сокак. Град чија Саат Кула е изградена со ставање на јајца за цврстина и трајност малтерот. Па ќе скокнеме возејќи и до Пелистер да ни зашушка моликата… А возиме сигурно, зошто возиме гуми кои не носат на убави локации секогаш, а на располагање ги имаме и 9 сервисни центри низ Македонија, од кои еден е сместен токму во градот Битола, лоциран на десната страна на патот кон Грција, на самиот излез од Битола.

Македонија вози гуми од “МОТОЦЕНТАР“  зошто знае каде квалитетот ги сретнува фер цените. 

“МОТОЦЕНТАР“ прв избор за гуми.