Press "Enter" to skip to content

СВР Битола: утре боево гаѓање кај “Билбил Камен“, граѓаните да не се движат на тоа место

Ве известуваме дека на ден 16.10.2022 на место викано „Билбил камен” Битола од 08.00 до 16.00 часот ќе се спроведе боево гаѓање од страна на припадниците на полицијата.

Се замолуваат граѓаните да бидат претпазливи и да не се движат во дадениот временски период на тоа подрачје.

 

More from ВестиMore posts in Вести »