Press "Enter" to skip to content

Изборна конференција на НСДП, Филип Ивановски нов претседател на Општинската организација во Битола

На изборната конференција на на Општинската организација на НСДП во Битола за претседател беше избран Филип Ивановски, дипломиран правник од Битола.Исто така избрани се и 16 члена на Извршниот одбор и 5 члена на Надзорниот одбор.На Конференцијата беа присутни 80 делегати, претседателот на НСДП Горан Мисовски и генералниот секретар Мики Милковски, како и потпретседателите Драги Крстев, Јулијана Цековска и Зоран Маневски, организацискиот секретар Венцо Вуинов, членови на Извршниот одбор и гости од други општински организации на НСДП.

More from ВестиMore posts in Вести »