Press "Enter" to skip to content

СН Сервис – Станбен управител и сервис за хигиена од денес на нова локација, наспроти “Декорпод“

Почитувани клиенти, соработници, пријатели

Ве известуваме дека од денес 17 октомври 2022 година нашата канцеларија се наоѓа на нова локација на улица “Васко Карангелевски“, (спроти “Декорпод“).

За сите ваши потреби обратете се во периодот од 08:00 до 16:00 часот секој работен ден од понеделник до петок.