Press "Enter" to skip to content

Во 12 започнува продажбата на влезници за натпреварот Еурофарм Пелистер – Архус

РК Еурофарм Пелистер деенс напладне ги пушта во продажба билетите за натпреварот од првото коло на групата “Д“ од Европската лига помеѓу Еурофарм Пелистер и Архус.

Натпреварот се игра во вторник, 25 октомври во 20:45 часот во спортската сала „Боро Чурлевски“ во Битола.

Цена: 250 денари

Продажба во “ДИМПО Тобако“ и “Бродерс Тобако“ и на 

https://kartieurofarm.mk