Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод”: прекинато водоснабдување на повисоките места на Баир

Ве известуваме дека во текот на денешниот ден 20.10.2022 (четврток) поради дефект на азбестна на цевка Ф-350 мм, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од повисоките места на населба Баир ( над улицата Илинденска.)

Водоснабдувањето ќе биде во прекин од 10 до 15 часот.