Press "Enter" to skip to content

“3Д Кино“ слави 9 години, денес роденденска понуда, влезница 100 денари

Оваа недела славиме роденден.

9 години “3Д Кино“ Битола.

По тој повод на 26.10 цената на кино билетите ќе биде 100 денари.

Ви благодариме на поддршката и посетеноста сите овие години.