Press "Enter" to skip to content

Во Битола сончево со мала облачност и со слаб ветер

Денес, петок, 28 октомври, во Битола, според прогнозите на метеоролозите на Управата за хидтометеоролошки работи, времето ќе биде сончево со мала облачност и со слаб ветер од северен правец. Температурата во Битола до 21 степен.

Утре, сабота, 29 октомври, во Битола, времето ќе биде сончево со слаб до умерен ветер од северен правец. Температурата во Битола до 21 степен.