Press "Enter" to skip to content

Во есенското топло време, терасата на ресторан “Вила Виста“ место за уживање во единствениот поглед

Топлото време продолжи и по официјалното влегување во есен, а ресторанот “Вила Виста“ ви ја предлага отворената тераса како оптимално место за есенско уживање со вкусна храна, ладни пијалоци, кафе… на чист воздух и идеален поглед кон зелениот рај наоколу.

Терасата на “Вила Виста“ е позната како место од каде во секое годишно време, а сега и во есен, и може да се восхитувате на погледот кој се пружа на околната природа, но сега кога, додека седите на терасата погледот кој допира до Битола, преку Пелагонија, до Кајмакчалам ви дава посебно чувство како да лебдите на зелениот тепих.

Обновена, со нов мебел, украсена со многу цвеќиња, идеална во есенските топли денови преку ден каде можете да дишете чист воздух.

А ноќите се наменети за романтични вечери со поглед кон Битола и светлата во ноќта.

Ресторанот и пицерија “Вила Виста“ се наоѓа на околу 15-тина минути од Битола над Дихово, на патот кон Нижеполе.  Со својата местоположба во подножјето на Баба планина “Вила Виста“ го има најдобриот поглед, кој  се протега од потпелистерието, преку Битола се до Кајмакчалан.

More from КомерцијаMore posts in Комерција »