Press "Enter" to skip to content

Ноќната трка во Битола, по Широк Сокак, за Денот на ослободувањето на Битола, низ видео објективот на Агим Џело (видео)

Ноќната трка која се одржа по 64. пат во Битола, по Широк Сокак предизвика внимание кај битолчани, а околу 800 се пријавија во сите категории.

Како беше атмосферата во Битола во чествртокот навечер во Битола во пренесуваме низ краткото видео на Агим Џело.

More from СпортMore posts in Спорт »