Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“ – Битола: утре од 9 часот со прекинато водоснабдување на “Индустриска“ и селата Логоварди и Поешево

ЈКП “Водовод“ известува дека во текот на утрешниот ден, среда, 9 ноември 2022 година поради дефект на уличната водоводна мрежа со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од ул. “Индустриска“, млекара “Идеал Шипка“, “Виго 48“ (старо Прогрес) село Логоварди и село Поешево.

Прекинот ќе трае од 09.ч до завршување со активностите околу санацијата.

More from ВестиMore posts in Вести »