Press "Enter" to skip to content

Во хотел “Епинал“ мени кое совршено одговара со скопско и скопско темно точено пиво

Хотел “Епинал“ во предлага да пробате дел од нашето мени кое совршено одговара со скопско и скопско темно точено пиво кој покрај темната боја е создадено од совршен микс на квалитетни природни состојки!

Единствено во хотел “Епинал“ уживајте во темно точено пиво во комбинација со врвна храна!

Затоа што нашите гости го заслужуваат најдоброто!