Press "Enter" to skip to content

Фото вест: Ставрев засади дрвце во Алејата на добитниците на наградите за животно дело

Петар Ставрев, годинешниот добитник на наградата за животно дело „4 Ноември“, ја продолжи традицијата на засадување дрвце во Алејата на добитниците на награди за животно дело во Градскиот парк во Битола, во присуство на градоначалникот на општина Битола Тони Коњановски.