“ПРЕДА плус фондацијата“ со редица настани на тема финтек индустрија и генерирање на нови стартапи (фотогалерија)

И од Битола се можи(е) е проект кој изминатите неколку години ја буди и ја помага стартап заедницата во регионот преку бесплатни обуки, вмрежување со … Продолжи со читање “ПРЕДА плус фондацијата“ со редица настани на тема финтек индустрија и генерирање на нови стартапи (фотогалерија)