Саем за вработување, практиканство и стипендии на технички факултет во Битола

На Техничкиот факултет во Битола денес се одржува првиот Саем за вработување, практиканство и стипендии, како мост за поврзување на компаниите од регионот со студентите … Продолжи со читање Саем за вработување, практиканство и стипендии на технички факултет во Битола