Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“ Битола: утре, среда, прекинато водоснабдување на дел од “16-та“, “Комуналец“, “Водовод“ и “Нискоградба

ЈКП “Водовод“ Битола известува дека во текот на утрешниот ден 21.12.2022 (среда) поради дефект на ПВЦ Ф -300 на ул. “Бурса“, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците што се наоѓаат на ул. “Бурса“ (Јавните комунални претпријатија: “Комуналец“, “Водовод“ и “Нискоградба“) и дел од ул. “16-та“.
 
Прекинот ќе трае од 9 часот до завршување со активностите.
 
More from ВестиMore posts in Вести »