Press "Enter" to skip to content

Ексклузивен целодневен божиќен настап на единствениот Владо Јаневски на 7 јануари

Хотел “Епинал“ најавува ексклузивен целодневен божиќен настап на единствениот Владо Јаневски!

Препуштете се на одлична музика заедно со чаирскиот романтичар и сопственикот на најубавите балади некогаш направени.

Заедно да ги испееме најдобрите евергрини…

Ваше е да уживате а ние ќе се погрижиме за се останато!

Ве очекуваме, сабота 07 јануари, почеток од 12 со 21 часот.

Картите се пуштени во продажба и можат да се набават во лобито на хотел “Епинал“, за повеќе инфо и резервации обратете се на следниот број 072 306 828.