Press "Enter" to skip to content

Во Битола сончево со мала до умерена облачност

Денес, петок, 6 јануари, во Битола, според прогнозите на метеоролозите на Управата за хидрометеоролошки работи, времето во Битола, ќе биде сончево со мала до умерена облачност. Температурата во Битола до 7 степени.

Утре, сабота, 7 јануари, во Битола времето ќе биде сончево со мала до умерена облачност, со можна појава на магла. Температурата во Битола до 5 степени.