Press "Enter" to skip to content

Нова кампања на СВР Битола – “Безбеден град, безбедна заедница“

Превентивни активности на СВР Битола СВР Битола на подрачјето на Битола започна со реализација на нова превентивна кампања насловена како – “Безбеден град, безбедна заедница“.

Во кампањата полициски службеници од криминалистичката полиција од Полициската станица од општа надлежност Битола, од сообраќајната полиција и полициски службеници од отсекот за превенција при СВР Битола на средби со граѓаните во урбаните и месни заедници на подрачјето на Битола непосредно во комуникација со граѓаните споделуваат практични совети и искуства, кои ќе помогнат за уште поголема безбедност во градот.

More from ВестиMore posts in Вести »