Press "Enter" to skip to content

“Цермат“ вработува: технолог во производство

Цермат доо Битола, има потреба од вработување на машко лице, на работно место ТЕХНОЛОГ ВО ПРОИЗВОДСТВО.

Доколку си личност која сака да биде клучна алка во синџирот на производство и контрола на безбедноста и квалитетот, тогаш пријави се на следниот оглас  за:

Потребни квалификации:

-Завршено високо образование – Биотехнички факултет

– Висок степен на мотивација за работа во тим,

-Мотивација за работа во динамично опкружување,

-Силни развиени организациски и аналитички вештини,

-Основно познавање на MS Office – Excel, Power Point, Internet,

-Познавање на англиски јазик ќе се смета за предност,

-Претходно слично работно искуство ќе се смета за предност,

-Познавања  од областа  на  развој  на  нови   производи, планирање  на производство,

-Познавање на НАССР стандарди,

-Комуникациски вештини и тимска работа,

-Желба за напредок.

Краток опис на работно место и основни одговорности:

-Работење во согласност со правните норми и етичките кодекси на компанијата,

-Атрактивна и динамична работна средина,

-Контрола и квалитет на готов производ,

-Контрола на производствените процеси по фази.

Нашата компанија придава голема важност на цврстата волја и определеноста кон носење резултати, но секако и кон развој на сопствениот кадар преку перманентно учење и сопствен личен развој. Позицијата нуди можност за понатамошен Ваш личен и професионален развој во позитивна и динамична работна околина.

Доколку сметате дека сте спремни да станете дел од Цермат семејството, испратете Ваше CV на следниот е-маил: vrabotuvanje@cermat.com.mk  со задолжителна назнака ТЕХНОЛОГ.