Press "Enter" to skip to content

Вонредна седница на Советот на Општина Битола за доделување финансиска помош за настраданите во Турција и Сирија

По иницијативата на градоначалникот на општина Битола, Тони Коњановски и претседателката на Советот, Габриела Илиевска, претседателката Илиевска за денес свика вонредна седница на Советот, со една точка на дневер ред.

Единствената точка ќе биде носење на Одлука за доделување на финансиска помош за настраданите од земјотресот во Република Турција и Сирија од Буџетот на општината Битола.

More from ВестиMore posts in Вести »