Press "Enter" to skip to content

“КАНОИЛ“ за ослободување од стрес, аксиозност и болка, во аптеки “Роса Вита“

Доколку сте во потрага по природен начин за ослободување од стрес, анксиозност и болка- Каноил маслото од коноп можеби е токму тоа што го барате!

-“КАНОИЛ“ 7% CBD – купи 1 и добиј 1 гратис!

-“КАНОИЛ“ 12% CBD – купи 1 и добиј 1 гратис!

Каноил може да го пронајдете во неколку различни концентрации за да одговара на вашите потреби – со 7% CBD или 12% CBD, како екстракти од канабис (коноп)! И најдобриот дел? Купете едно, добијте уште едно бесплатно! Тоа е двојно поголема и подолга поддршка за вашата благосостојба!
Се покажа дека CBD има многу потенцијални бенефити, како што се намалување на воспалението, подобрување на спиењето и подобрување на расположението. Всушност, една неодамнешна студија објавена во Журналот за клиничка психологија покажа дека CBD може да помогне со анксиозни нарушувања, вклучувајќи генерализирано анксиозно растројство, социјално анксиозно растројство и посттрауматско стресно нарушување (PTSD).*
🟢Позитивни ефекти при употреба на КАНОИЛ® 7% CBD маслото од коноп се манифестираат и при:
-Состојби на стрес, анксиозност, нервоза, депресија, мускулни спазми;
-Се користи против гадење и повраќање, посебно за време на хемо или зрачна терапија кај малигните заболувања, помага во одржување на балансот на цревната флора;
-Ублажува состојби на болка од различно потекло, зарaди неговото противвоспалително дејство.
-Може да се употребува и при превенција од кардиоваскуларни болести – помага при регулирање на крвниот притисок, ја подобрува работата на срцето, делува кардиопротективно, може да помогне во регулирање на покачени концентрации на липиди и холестерол во крвта, може да помогне во регулирање на покачена концентрација на гликоза во крвта.
*Овој производ не е наменет за дијагностицирање, лекување, третирање или спречување на која било болест.
📍Посетете нè:

✨Ве очекуваме, “Роса Вита“ секогаш тука за Вас