Press "Enter" to skip to content

Голем детски спектакл во Битола – мјузикл “Трите прасиња“

Во нашиот град гостува Театарската претстава за деца која по неколку пати ги полни салите низ градовите во Македонија (МЈУЗИКЛОТ)

Конечно и во Битола да се случи вистински голем детски спектакл, на голема сцена. Станува збор за детската театарска претстава – МЈУЗИКЛ “Трите прасиња”. Оваа атрактивна детска претстава веќе по неколку пати ги полни салите низ градовите во цела Македонија, а сега по барање на битолската публика ќе гостува и во Битола.

Овој детски музички спектакл, ќе биде изведен на сцената во големата сала во Центарот за култура во Битола на 25.03.2023 година (сабота) со почеток во 11-30 часот.

Овој пат, честа да уживаат во овој детски музички спектакл ја имаат најмладите битолчанчиња со нивните родители, кои ќе го проследат мјузиклот со Волкот и трите прасиња, и вистински ќе уживаат во оваа детска музичка претстава.

Продажба на карти од понеделник (27.02.2023) на Билетарата од Центар за култура – Битола, секој ден од понеделник до сабота од 11 до 20 часот.

Професионални маски + одлично адаптиран детски текст + повеќе новокомпонирани детски песни специјално создадени за оваа театарска претстава за деца -МЈУЗИКЛ – “ТРИТЕ ПРАСИЊА“.

Креатор на настанот е на далеку докажаната “БАЛАДА АРТ ПРОДУКЦИЈА“.

Цена на билет: 200 денари, а картите заради гоилемиот интерес веќе од утре ќе се продаваат по принципот “прв дојден – прв услужен“ на билетарата од Центарот за култура во Битола.

Побрзајте, набатете си билет и уживајте во овој детски спектакл!!! Бројот на карти е ограничен!