Press "Enter" to skip to content

IQOS ќе се продава кај нов продажен партнер во Битола

IQOS, револуционерниот електричен уред за загревање на тутунот кој претставува подобра алтернатива на цигарите, ќе може да се најде кај новиот продажен партнер во Битола – Brothers Tobacco. Новата продажна локација се наоѓа во центарот на градот, на улица „Широк Сокак“ бр. 51.

Освен во Битола, овој уред е достапен во главниот град Скопје, на IQOS зоните во трговските центри Ист Гејт Мол, Скопје Сити Мол, Капитол Мол, Рамстор Мол, мобилната зона која се наоѓа во Веро Тафталиџе и кај продажните партнери во повеќе други градови во земјата. Покрај тоа, овој производ може да се нарача и онлајн преку IQOS веб-страницата.

Уредот е резултат на работата и посветеноста на над 400 врвни научници и експерти ангажирани од Филип Морис, а инвестирани се повеќе од 10.5 милијарди долари. Овој иновативен уред е достапен на 73 пазари во светот и вкупно го користат 21,2 милиони луѓе, кои целосно се откажале од пушењето и направиле промена кон подобра алтернатива. Повеќе за технологијата зад IQOS можете да дознаете на: PMI Science | Philip Morris International.