Press "Enter" to skip to content

Во март во “Жан Митрев Дијагностик“ Битола голем број на биохемиски анализи се со акциски цени

Биохемиските анализи се клучни при поставување на соодветна дијагноза.

Но исто така се неопходни и како параметри за следење на постоечка болест или состојба. 

За да се информирате за цените јавете се на: 

+389 47 266 633

+389 47 266 631

+389 70 408 075​