Press "Enter" to skip to content

Цвеќе за вашите најсакани во цвеќара “Икебана“ на ЈП “Комуналец“

Цвеќарата “Икебана“ која се наоѓа наспроти градскиот часовник, а функционира во склоп на ЈП “Комуналец“, на граѓаните им нуди поголем број производи по повод претстојниот празник 8. Март.

Ве очекуваме.