Press "Enter" to skip to content

Нов салон за убавина “Beauty Studio Radmila“ во Битола (фотогалерија)

Синоќа во влезот на Старата Чаршија, “кај синџирот“, е отворен е нов салон за убавина во кој битолчанки ќе можат да добијат професионална шминка и надградба на свилени трепки. Сопственичката, Радмила Јовановска, има 22 години после завршувањето на  средно медицинско техничар за очна оптика, таа посетува многубројни обуки за професионална шминка. За новиот салон таа кажа:-Еве се проширувам во нов амбиент совремно уреден. Работев во многу помал простор. Заради подобра услуга на за моите досегашни верни клиентки, сега сум во многу поголем и поубав простор. Во салонот “Beauty Studio Radmila“ ќе има услуги за професионална шминка и надградба на свилени трепки. Но подоцна ќе има и други услуги.За новите клиенти кои ќе доаѓаат тука ќе кажам само дека во “Beauty Studio Radmila“ за професионалната шминка  користам високо квалитенни make up производи од најпознати светски брендови како “Dior“ и “MAC“. Исто така и професионална шминка за различен повод.Наскоро започнуваат подготивките на матури фотографирања и слично. “Beauty Studio Radmila“ ќе ги изненадува своите клиентки со попусти.