Press "Enter" to skip to content

Супер акција на “LuprInn“ во аптека “Роса Вита“

Само во аптеки Роса Вита може да го купите Вашиот “LuprInn“ со 20% ПОПУСТ  во период  до 20 март 2023 година.

“LUPRINN®“ е додаток во исхраната кој eфикасно ги ублажува непријатните симптоми на менопауза:

-замор, несоница, промени во расположение

-појава на топлотни бранови

-ноќно потење

-отсуство на овулација.

“Luprinn®“ содржи иновативна состојка Luprenol™, стандардизиран сув екстракт од шишарки на хмељ со најпотентниот фитоестроген 8-фенилнаригенин.

Овозможува:

-Директна апсорпција, висока биорасположивост

-Ја редуцира појавата на топлотни бранови (валунга), несоница и зголемена вознемиреност после 4 недели употреба

-Профил на делување сличен на ендогениот естрадиол (E2)

-Безбедна алтернатива на хормонска супституциона терапија

-Комфорна примена

Ве очекуваме, “Роса Вита“ – секогаш тука за Вас. Посетете нè: