Press "Enter" to skip to content

Фото вест: Плоден ден во болница “Плодност“

На свет во болница “Плодност“ во Битола дојдоа 8 новороденчиња, кои се во прегратка на  медицинските сестри. Заедно со останатите 4 од претходните денови, во моментов ги имаме 12.

-Задоволството нема цена, кога денот е исполнет со толкава бројка на нови членови на нашето големо семејство. Да се здрави и живи заедно со родителите, велат од болница “Плодност“.