Press "Enter" to skip to content

СВР Битола: физички напад кај градското шеталиште

На 15.03.2023 година во полициска станица Битола, лицето А.М. (32 год.) од Битола пријави дека истиот ден кај Градското шеталиште во Битола бил физички и вербално нападнат од друго лице, при што му биле нанесени лесни телесни повреди констатирани во Клиничка болница Битола.

Против лицето ќе следи соодветен поднесок.