Press "Enter" to skip to content

ЈП “Паркинзи“: в недела ќе се бележи паркинзот кај “Стела“, да не се паркира од 7 до 14 часот

На ден 19.03.2023, недела, година, на улица Булевар 1-мај, Битола, зона “А5“ (пред “Стела“), и зона “В7“ ќе се одвива градежна активност бележење на хоризонтална сигнализација -паркинг местата.

Ве Замолуваме сите станари да ги преместите Вашите возила од 7 до 14 чааот, за непречно извршување на работните активности на ЈППЈЛП-Битола.

Ви благодариме за разбирањето.

More from ВестиMore posts in Вести »