Press "Enter" to skip to content

Советот за развој на Пелагонискиот плански регион ја одржа 13. седница

Во петокот, Советот за развој на Пелагонискиот плански регион со седиште во Битола, во општина Крушево ја одржа 13. седница.На седницата се дискутриаа тековните законски обврски и активности на ЦРППР како и тековите на реализацијата на сите регионални проекти за секоја општина поединечно.

More from ВестиMore posts in Вести »