Press "Enter" to skip to content

Партерно се уредува дел од улицата “Вера Циривири Трена“

Општина Битола, продолжува со работни активности во урбаниот и руралниот дел на општината.

Од денес, започнаа активностите со кои партерно се уредува дел од улицата “Вера Циривири Трена“ во вкупна вредност од 188.640 денари.

More from ВестиMore posts in Вести »