Press "Enter" to skip to content

“Боди М“: колагенските конци се одличен третман и за машката кожа

“Боди М“ е лиценциран тренинг центар за новата иновација во негата на лице на “DS V-LINE“, меѓу првите на Балканот посветен целосно на сите професионалци од областа на козметологијата кои сакаат да се обучат за протокол со колагенски конци, третман ориентиран кон врвни резултати за работа во козметички салони.