Press "Enter" to skip to content

Денес продолжение на 26. седница на Советот на Општина Битола

Прекинатата седница во четвртокот,  која предизвика реакции кај сите политички субјекти кои партиципираат во Советот на Општина Битола, ќе продолжи денес 24. април со почеток во 10 часот, известуваат од Општина Битола.

Седницата е прекината, а првиот прекин претседаваше Марица Тодоровска, а претходно седницата на напуштија советниците на СДСМ, а потоа и на Поинаку.

More from ВестиMore posts in Вести »