Press "Enter" to skip to content

Фото вест: старт на “Трка за Македонија“ на 25 километри со еден учесник

Најавената трка на 25 километри во чест и слава на сите загинати бранители “Трка за Македонија“ стартуваше утрово пред старт од споменикот “Ангел“ кај Саат Кулата во Битола, само со еден натпреварувач, полицискиот службеник, Александар Крстевски.Пред почетокот на трката членовите на “Букефал“, кој ќе го следат натпреварувачот положија цвеќе на споменикот “Ангел“ во паркот кај градскиот часовник.

More from ВестиMore posts in Вести »