Press "Enter" to skip to content

Од 10 до 14 часот пренасочување од патот Битола-Прилеп по стариот пат кај Лагово и Тополчани

Денеска во времето од 10 до 14 часот патот Битола – Прилеп поради поставување на камен темелник на коридор “10 Д“ сообраќајот на магистралниот пат А-3 ќе биде пренасочен по стариот пат кај клучка Лагово и клучка Тополлани .

Се замолуваат возачите да ги почитуваат насоките кои ги даваат полициските службеници 
More from ВестиMore posts in Вести »