Press "Enter" to skip to content

Сара Ѓоргиевска од Битола третопласирана на 22. Републички натпревар “Млади Библиотекари“

Ученичката Сара Ѓоргиевска од Битола која ја претставуваше библиотека “Св. Климент Охридски“ од Битола го освои трето место на 22. Републички натпревар “Млади Библиотекари“.

Библиотекарката м-р Гордана Ѓоргиевска – Неделковски беше дел од комисијата за избор на натпреварот “Млади библиотекари“.Домаќин на 22. Републички натпревар “Млади Библиотекари“ во ЈОУ Библиотека “Искра“ – Кочани во организација на Библиотекарското здружение на Македонија и ЈОУ Библиотека „Искра“ – Кочани.На натпреварот учество зедоа победниците од Општинските натпревари од сите општини од Македонија, придружувани од страна на нивните ментори и претставници од библиотеките.

More from ВестиMore posts in Вести »
More from КултураMore posts in Култура »