Press "Enter" to skip to content

СН Осигурителен брокер АД Битола – генерален спонзор на „Macedonian 4×4 Trophy“

Оваа година генерален спонзор на најпознатиот офф роад настан во регионот, „Macedonian 4×4 Trophy“, е СН Осигурителен Брокер АД Битола, општествено одговорна компанија и лидер во секторот на осигурувањето.

Обезбедувајќи поддршка преку генерално спонзорство, од СН Групацијата, во чиј состав се и СН Сообраќајниот центар во Битола и СН Мото Центарот во Скопје, се уверени дека викендов „Macedonian 4×4 Trophy“ ќе донесе уште едно возбудливо издание на теренот, во прекрасните крушевски предели.На сите учесници, како и на организаторите, од СН Групацијата им посакуваат многу успех, а на посетителите незаборавно искуство кое ќе ги промовира македонските тркачки таленти, како и Крушево како уникатна дестинација за адреналински спортови.

Низ следните фотографии погледнете каква е атмосферата во Крушево.