Press "Enter" to skip to content

Денес 28. седница на Советот на Општина Битола, на дневен ред 37 точки

За денес 27 јуни, претседателката на Советот на Општина Битола, Габриела Илиевска, со почеток во 10 часот ја закажа 28. седница на Советот на Општина Битола.

Според предложениот дневен ред на седницата ќе се расправа и ќе се донесат одлуки по 37 точки, а ќе се расправа за програмата за градежно земјиште, за социјалната заштита, за закуп и продажба на недвижни ствари, за цената на билетот на вовчето “Мечо“, за реконструкцијата на спортската сала…

Дневниот ред во целост изгледа вака: