Press "Enter" to skip to content

Бисера, 400-то новороденче во 2023 во болница “Плодност“

Менаџментот и вработените во битолската болница “Плодност“ имаа причина повеќе да бидат горди на својата работа и се она што го прават, а тоа е дека кај нив дојде на свет новороденчето со број 400 во оваа 2023 година.Малата Бисера која се роди во оваа болница и донесе радоста на семејството, но и на сите во болницата “Плодност“, од каде и порачаа:  Нека е здрава и жива, заедно со нејзиното семејство.

Среќата има едно име Болница Плодност – Hospital Plodnost