Press "Enter" to skip to content

Фото вест: градоначалникот на Битола Коњановски на штандот на “Стикери мк“ на Чулаковски

По повеќе од еден месец политички препукувања во Битола на релација градоначалник, претседателка на Советот, независната советничка група Поинаку, денес на отворањето на “Бајк парк Смолево“ регистриравме посета на градоначаникот Тони Коњановски на штандот на “Стикери мк“ на советникот на Поинаку, Иван Чулаковски, кој беше како и на сите досегашни трки водител и модератор.

Коњановски ја разгледа колекција на стикери кои беа исштампани за денешниот настан, а присутните прокоментираа, дека вака треба да биде, политиката каде ми е местото, а на нешто што се прави за сите да бидат сите заедно.

Како ќе продолжи политичката комуникација останува да бидиме во наредниот период.