Press "Enter" to skip to content

Љутфи Ахмети реизбран за претседател на битолската организација на ДУИ

Општинска Организација на ДУИ Битола повторно ќе ја води Љутфи Ахмети.

На денешните внатрепартиски избори за избор на претседатели одржани во Битола, со новиот модел на гласање еден член еден глас,со мнозинство на гласови реизбран за претседател е Љутфи Ахмети.

Љутфи Ахмети ја извршува и функцијата заменик директор на ЈП “Стрежево“ од Битола.