Press "Enter" to skip to content

Во Битола сончево и топло, температурата до 29, степени, UV=9

Денес, недела, 9 јули, во Битола според прогнозите на метеоролозите на Управата за хидрометеоролошки работи, времето ќе биде претежно сончево со слаб до умерен ветер од северен правец. Температурата во Битола до 29 степени. UV=9.

Утре, понеделник, 10 јули, во Битола времето ќе биде претежно сончево и топло со слаб до умерен ветер од северен правец. Температурата во Битола до 29 степени. UV=9.