Press "Enter" to skip to content

Ново во “Јавен Адвертајзинг“ – обуки за германски јазик за возрасни и деца

Подобрете ја флуентноста, проширете го вокабуларот и усовршете ги вашите вештини во граматика, слушање, зборување, читање и пишување.

Часовите може да се одржуваат со физичко присуство во Битола или онлајн.

Уписи и инфо: 078 391 978 | 076 571 914 | contact@javen.mk